Naslovna Društvo Ciklus predavanja za negotinske maturante „Moj put do uspeha“

Ciklus predavanja za negotinske maturante „Moj put do uspeha“

1117
0

Fondacija Eliksir u saradnji sa Ekološkim društvom “Badem”, Negotinskom gimnazijom i Školom mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ pokreće ciklus predavanja za negotinske maturante pod nazivom „Moj put do uspeha“.

Dr Nenad Jovanović, Katarina Mihajlović i Miloš Pavlović

Prvo u nizu predavanja u ciklusu “Moj put do uspeha” biće održano u svečanoj sali Negotinske gimnazija 30. septembra od 13 sati i namenjeno je učenicima završnog razreda.

Gosti na prvom predavanju su: dr Nenad Jovanović, doktor elektrotehničkih nauka, Katarina Mihajlović, student doktorskih studija iz bioinformatike, kao i Miloš Pavlović, master inženjer elektrotehnike i računarstva.

“Na ovaj način ostvarujemo svoju poslovnu viziju da “stvaramo nasleđe kroz održivi razvoj na dobrobit zajednice i uspeh svakog pojedinca”, podržavajući razvoj obrazovanja. Smatramo da je obrazovanje ključno za lični profesionalni uspeh  i za razvoj i napredak cele zajednice. Stoga je razvoj obrazovanja, partnerstvo i saradnja sa obrazovnim ustanovama među prioritetima u radu Eliksir Fondacije”, podsećaju u ovoj organizaciji.

Fondacija Eliksir ciklus predavanja uspešnih i ostvarenih profesionalacaMoj put do uspeha”, sa željom da mlade ohrabri i podstakne pri izboru profesije i ličnog obrazovnog puta, pokrenula u saradnji sa Ekološkim druženjem “Badem”, Negotinskom gimnazijom i Školom mentalne aritmetike “Malac genijalac“, a medijski partner je NG Portal.