Naslovna Sport Četiri pobede i jedan poraz negotinskog KK “Hajduk Veljko” ovog vikenda

Četiri pobede i jedan poraz negotinskog KK “Hajduk Veljko” ovog vikenda

478
0

Vikend za nama bio je uspešan za većinu selekcija Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko” iz Negotina.

KK „Hajduk Veljko“, mlađi pioniri 2008/2009.

Vikend za nama otvorili su mlađi pioniri koji su na svom terenu savladali ekipu borskog “Basketa” sa 61 : 29. Među Hajducima su se istakli Luka Dimitrijević sa 19, Uroš Ninić sa 16 i Veljko Mišić sa 10 poena.

Nakon njih juniori su savladali ekipu “Lede” iz Knjaževca sa 89 : 47. U igri su prednjačili Lazar Stajković sa 22, Marko Šujeranović sa 20 i Aleksa Tomić sa10 poena.

Pobednički niz su u nedelju nastavili pioniri “Hajduk Veljka” koji su u Majdanpeku savladali ekipu “Zlatare” sa  82: 31.  Najefikasniji su u našem timu bili: Aleksa Bordejević, Mateja Pavlović sa po 12 i Andrija Milojković sa 11 poena.

Mlađe pionirke su savladale vrsnjakinje iz ekipe “Play 2019” rezultatom 50 : 33, a posebno su se  istakle: Anđela Mladenović, Anđela Kadribašić i Helena Stevanović.

Jedini poraz ovog vikenda zabelezile su kadetkinje koje su u Novom Sadu u okviru Kadetske lige Srbije poražene od Vojvodine sa 78:35. Bolje od drugih bile su: Anđela Đorđević, Nađa Dimitrijević i Lola Majstorović.

Ovog vikenda seniorke igraju čak tri utakmice i to protiv Paraćina na domaćem terenu i u gostima protiv Smedereva i Smederevske Palanke. Pionirke dočekuju “Rudar”, mlađe pionirke gostuju u Svrljigu, pioniri gostuju u Boru, mlađi pioniri u Zaječaru, dok su juniori slobodni. U Kadetskoj ligi Srbije je pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije.