Naslovna Sport Buran i uspešan vikend negotinskih odbojkašica

Buran i uspešan vikend negotinskih odbojkašica

628
0

Negotinske mlade odbojkašice, članice OK “Hajduk Veljko“ ovog vikenda učestvovale su na četvrtom turniru Letnje lige mini odbojke u Sokobanji, kao i na turniru „Trofej Odbojkica“ u Kruševcu.

Odbojkašice “Hajduk Veljka”, selekcija 2013. i mlađe, učestvovale su ove subote na četvrtom po redu turniru Letnje lige mini odbojke „Mosić“ u Sokobanji, koji je okupio oko 150 dečaka i devojčica iz gradova i opština istočne Srbije.

Tom prilikom odigrale su tri utakmice sa svojim vršnjakinjama iz Bora, Sokobanje i Majdanpeka. Svaka od igračica dobila je šansu da pokaže šta ume.

Naredni turniri očekuju se od novembra kroz Zimsku ligu mini odbojke gde će domaćini biti Bor, Negotin, Knjaževac i Zaječar.

Negotinski Odbojkaški klub “Hajduk Veljko” učestvovao je sa svojom selekcijom 2012. i mlađe i na završnom turniru „Trofej Odbojkica“, koji je u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije održan u Kruševcu. Kao i decembra prošle godine u Knjaževcu, naše mlade odbojkašice uspešno su prezentovale ono što su naučile.

U konkurenciji od 32 kluba i oko 650 učesnika iz cele Srbije Negotinke su nakon minimalnog poraz od OK „Beograd“ uspešno pobedile vršnjakinje iz ŽOK “Napredak 037“ iz Kruševca, ŽOK “Leskovac“ iz Leskovca i ŽOK „Bagdala“ iz Kruševca.

“Pored odigranih utakmica odbojkašice su učestvovale i u arenama izazova gde su se pokazale u veštinama sa loptom i vežbama fizičke kulture, slikale se u foto areni, dale prve intervjue i družile sa kadetskim reprezentativkama Srbije. Nakon učešća na dva turnira „Trofej Odbojkica“ i skorom od šest pobeda i jednim porazom, mladim odbojkašicama OK „Hajduk Veljko“ predstoji svetla budućnost u bavljenju odbojkom”, dodaju u OK “Hajduk Veljko”.