Naslovna Društvo Boranin zamenio Negotinca na mestu načelnika okruga

Boranin zamenio Negotinca na mestu načelnika okruga

1614
0

Vlada Srbije je na sednici 8. novembra razrešila dosadašnjeg načelnika Borskog upravnog okruga Miroslava Kneževića i imenovala mr Vladimira Stankovića, dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za stambene usluge u Boru.

Mr Vladimir Stanović novi je načelnik Borskog upravnog okruga; foto Ivan Mitrović

Odlukom koju je potpisala predsednica Vlade Ana Brnabić, Knežević je razrešen zbog isteka mandata.

Novi načelnik, Vladimir Stanković, magistar nauka iz oblasti industrijskog menadženta, dobitnik nagrade za „Najboljeg poslodavca“ u kategoriji javnih preduzeća u Srbiji, 2014. godine, ekspert u online komunikaciji, blogovanju (Deda Bor), elektronskoj trgovini,na dužnost je  stupio 15. novembra.

Stanković je na poslednjim lokalnim izborima u Boru izabran za odbornika sa liste Srpske napredne stranke, ali je zbog preuzimanja dužnosti direktora Javnog Stambenog preduzeća vratio mandat.

Bio je i član Opštinskog veća opštine Bor, zadužen za kapitalne investicije u obrazovanju 2013/2014. godine, ali i direktor dve borske škole, Tehničke i Osnovne škole „Đura Jakšić“.

Vlada Republike Srbije je na istoj sednici donela odluku da Vladan Paunović i u narednom mandatu obavlja funkciju načelnika Zaječarskog upravnog okruga.