Naslovna Društvo Boranin zamenio Negotinca na mestu načelnika okruga

Boranin zamenio Negotinca na mestu načelnika okruga

1526
4

Vlada Srbije je na sednici 8. novembra razrešila dosadašnjeg načelnika Borskog upravnog okruga Miroslava Kneževića i imenovala mr Vladimira Stankovića, dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za stambene usluge u Boru.

Mr Vladimir Stanović novi je načelnik Borskog upravnog okruga; foto Ivan Mitrović

Odlukom koju je potpisala predsednica Vlade Ana Brnabić, Knežević je razrešen zbog isteka mandata.

Novi načelnik, Vladimir Stanković, magistar nauka iz oblasti industrijskog menadženta, dobitnik nagrade za „Najboljeg poslodavca“ u kategoriji javnih preduzeća u Srbiji, 2014. godine, ekspert u online komunikaciji, blogovanju (Deda Bor), elektronskoj trgovini,na dužnost je  stupio 15. novembra.

Stanković je na poslednjim lokalnim izborima u Boru izabran za odbornika sa liste Srpske napredne stranke, ali je zbog preuzimanja dužnosti direktora Javnog Stambenog preduzeća vratio mandat.

Bio je i član Opštinskog veća opštine Bor, zadužen za kapitalne investicije u obrazovanju 2013/2014. godine, ali i direktor dve borske škole, Tehničke i Osnovne škole “Đura Jakšić”.

Vlada Republike Srbije je na istoj sednici donela odluku da Vladan Paunović i u narednom mandatu obavlja funkciju načelnika Zaječarskog upravnog okruga.

4 KOMENTARA

  1. ……I zato verujemo da ce SADA Skupstina opstine Negotin kao JEDINA opstina u Borskom okrugu koja NIJE DONELA svoju skupstinsku odluku o podrsci ,,koridoru zivota ,, citave Istocne Srbije,Timocke krajine ,Borskog okruga ,Opstine Negotin i Negotina…..takvu svoju odluku doneti.. Jer je stavljanje predloga te odlluke pred negotinske skupstinske odbornike( izabrane predstavnike gradjana Negotina) na njihovo odlucivanje (usvajanje ili odbacivanje takve odluke o podrsci Koridoru Istok) …vec mesecima,mesecima ,mesecima i mesecima BLOKIRANA…..Sto je nevidjena bruka i sramota za SVE Negotince i Krajince…BLOKIRANJE ove odluke negotinske skupstine o svom sopstvenom multimodalnom koridoru ,ciji i drumski aspekt- autoput,i zeleznicki koridor i dunavski reci koridor ..prelaze preko teritorije Opstine Negotin…je najblaze i receno BOLESNO ..Tacka. Posto se NIKADA I NIGDE U SVETU,EVROPI ILI SRBIJI…NIJEDAN REGION NIJE NI OPORAVIO NI RAZVIO BEZ PRIPADAJUCEG AUTOPUTA,ZELEZNICKOG KORIDORA…koji su osnovni i nezaobilazan temelj svakog oporavks i razvoja…Po se bez svog Multimodalnog saobracajnog Koridora Istok (Crnomorskog koridora) NIKADA NECE OPORAVITI ni Istocna Srbija,Timocka krajina,Borski okrug ,Opstina Negotin kao ni sam Negotin….posto to nije moguce.Tacka. Daleko najveca od svih ZABLUDA koje vec godinama i godinama slusam po citavoj Istocnoj Srbiji za ovih 12 godina bavljenja ovim Projektom..a to su vec odavno hiljade normalnih,casnih,dobronamernih i marljivih ljudi Istocne Srbije ..glasi :
    : ,,Pa svi smo mi u Istocnoj Srbiji za Koridor Istok…Jer ko bi normalan u Istocnoj Srbiji mogao da bude protiv tog koridora.,, . I to naravno zvuci potpuno normalno… Jedino je problem sto to nikada nije bilo tacno. 😀😀😀😀Nikada.😀😀😀😀A poslednji dokaz za to je i ova dugotrajna bruka i sramota u Negotinu…U Negotinu kome su takoreci bulkvalno SVI.. ..i gradjani ,i oni u Negotinu i oni u dijaspori , i
    privredni , i kulturni ,i turisticki ,i prosvetni sektor …i sva opstinska administracija ,i lokalni mediji i citav privatni sektor ……..najsnaznije moguce za svoj saobracajni koridor…Ali .. realnost kaze da NISU BAS SVI…😀..Samo sto to Negotinci nisu znali…Ali sada to znaju…Pa verujemo da ce se i skupstinski odbornici Opstine Negotin sa svojom skupstinskom odlukom o Koridoru Istok. ..SADA …pridruziti svojim kolegama iz Bora,Majdanpeka,Kladova,Zagubice,Velikog Gradista,Kuceva,Petrovca na Mlavi…..I to najbrze moguce..Jer ova bruka vec predugo traje .😀 Ili neka celnici opstine Negotin javno iznesu Negotincima svoje razloge zbog kojih predlog ove odluke nije stavljen pred odbornike Skupstine opstine Negotin…na njihovo odlucivanje…Jer vreme igranja ,,zmurki,,… je zauvek proslo. 😀 Srdacno ,s postovanjem
    Nenad Čolović.

  2. PS…za sve zainteresovne za ovu temu dovoljno je da za pretragu na You tube ili Google samo ukucajiu ..koridor istok Ako uz to ukucaju i ime autora koridora imace pregrst informacija,snimaka,slika,mapa koridora..itd.. Znaci ..ne moze biti lakse,jednostavnije…i transparentnije…😀

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.