Naslovna Sport Bodovi Urovici, „Slogi“ treći poraz u sezoni

Bodovi Urovici, „Slogi“ treći poraz u sezoni

382
0

U 23. kolu Okružne lige Bor sa izuzetkom Urovice koja je sa Rudnom Glavom podelila bodove, svi predstavnici opštine Negotin su poraženi.

Ilustracija, pixabay.com

Drugo kolo zaredom kobišnička “Sloga” beleži poraze. Iako ova ekipa od samog starta prvenstva zna samo za pobede, uz jednu nerešenu utakmicu, poslednja dva kola beleže oscilacije u igri ekipe koja suvereno drži prvo mesto sa 55 bodova, 12 više od Brestovca i Šarbanovca koji dele trenutno drugo i treće mesto.

U 23. kolu Okružne lige Bor “Sloga” je u gostima u Klokočevcu pokušala da razbije maler prethodnog poraza od Šarbanovca, i pobedi domaći “Radnički”. Međutim, i domaći tim imao je velike ambicije, pa je nakon nerešenih 1:1 u prvom poluvremenu, u drugom uspeo da “Slogu” pobedi sa 3:2. Strelac oba gola za kobišnički tim bio je Spasoje Maliković.

Prvomajske utakmice nisu bile uspešne ni za ostale predstavnike opštine Negotin u ovoj ligi. “Mladost” je u Karbulovu poražena od ekipe iz borskog Brestovca sa 1:5, Krivelj je sa 3:0 savladao jabukovački “Polet”, BSK je u Bukovču izgubio od fudbalera Zlota sa 1:2.

Jedino su fudbaleri Urovice na svom terenu igrali nerešeno 4:4 protiv Rudne Glave koja je pala na petu poziciju sa 41 bodom.

Ekipa Urovice je ovom pobedom došla na sedmo mesto tabele sa 31. bodom, dok je BSK iz Bukovča trenutno osmi sa 30 bodova.

U narednom, 24. kolu Urovica putuje u Donji Milanovac na susret sa ekipom “Poreča” i šansom da ostvari još jednu pobedu.

“Sloga” će na svom stadionu u nedelju 9.maja ugostiti komšije iz Bukovča, fudbalere BSK od 11 časova, dok je “Polet” od 17 sati domaćin u Jabukovcu ekipi “Ključ” iz Podvrške. FK “Mladost” Karbulovo je u 24. kolu slobodan.