Naslovna Događaji “Bilo jednom u Srbiji” u Negotinu

“Bilo jednom u Srbiji” u Negotinu [Video]

894
0

Ljubitelji domaće kinematografije danas i sutra mogu da u negotinskom Domu kulture “Stevan Mokranjac” pogledaju domaći hit film “Bilo jednom u Srbiji”.

Promo, Cineplexx

Film „Bilo jednom u Srbiji“ o počecima industrijalizacije u Srbiji nastavlja svoj bioskopski život širom naše zemlje, a danas i sutra 16. i 17. marta prikazivaće se i u Negotinu.

Drugo filmsko ostvarenje Petra Ristovskog, nakon “Kralja Petra”, posvećeno je borbi starog i novog kroz prizmu dva mladića i dve devojke iz Leskovca i njihovim sudbinama.

https://www.youtube.com/watch?v=-Jj_vAVLLvg&t=31s

 

Sagu o zlatnom dobu Leskovca između dva velika rata kada je grad bio jedan od najvećih industrijskih centara i ličio na evropsku varoš po ekonomskoj snazi, izgledu, ali i duhu, na filmskom platnu donose glumci: Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Zoran Cvijanović, Predrag Miki Manojlović i Ivan Bekjarev u svojoj poslednjoj ulozi gradonačelnika.

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Doma kulture na dan projekcije od 18 sati po ceni od 300 dinara, a projekcija ove melodrame zakazana je za 20 časova.