Naslovna Društvo COVID-19 Bez frizerskih i kozmetičkih salona u Negotinu do daljeg

Bez frizerskih i kozmetičkih salona u Negotinu do daljeg

2156
0

Iako se očekivalo da od ponedeljka počnu sa radom fitnes klubovi, igraonice, frizeri i kozmetičari, njihov rad je do daljeg zabranjen.

Ilustracija, pixabay

Pogoršanje epidemiološke situacije na teritoriji opštine Negotin i nagli broj zaraženih uslovio je da danas Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin donese odluku da do daljeg zabrani rad svih objekata koji podrazumevaju blizak fizički kontakt.

To se, pre svega, odnosi na frizerske i kozmetičke salone, salone za negu lepote, fitnes centre i teretane, ali i na kladionice, kazina i igraonice za decu.

“Na 17. vanrednoj sednici održanoj danas Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin doneo je zaključak da zbog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Negotin, registrovano novih 30 slučaja sa pozitivnim rezultatima u Domu za stara lica “Radost” u Negotinu, na testu Zavoda za javno zdravlje Zaječar na virus COVID 19, ostane na snazi  zabrana rada svih objekata koji podrazumevaju blizak fizički kontakt”, navodi se u saopštenju Štaba.