Naslovna Ekonomija Besplatni vebinari za izvoz u Nemačku i Rusiju

Besplatni vebinari za izvoz u Nemačku i Rusiju

226
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) u saradnji sa nemačkom kompanijom „Bridge-One-Seven“ organizuje tri besplatna vebinara sa ciljem da firmama iz istočne Srbije pomognu u nastupu na tržištima Nemačke i Rusije.

Foto: RARIS

Prvi vebinar biće održan 7. decembra na temu “Izvoz u Rusiju: Kako da počnem da izvozim svoj proizvod ruskim klijentima“, a naredni 14. decembra na temu  “Izvoz u Nemačku: Kako da počnem da izvozim svoj proizvod nemačkim klijentima“.

Poslednji u nizu je vebinar namenjen proizvođačima vina koji će na temu „Vino sa naših prostora: perspektive izvoza na rusko tržište 2023. godine“ biti održan 21. decembra.

Svi vebinari će se održavati na srpskom jeziku, u saradnji sa međunarodnom kompanijom za razvoj poslovanja„Bridge-One-Seven“ koja ima kancelarije u Berlinu, Sankt Petersburgu i Madridu i predstavništva u Španiji, Italiji, Poljskoj, Turskoj, Češkoj, Indiji i Srbiji.

Link za pristup svakom pojedinačnom vebinaru biće objavljen sa sajtu RARIS-a najkasnije dva dana pre vebinara i biće objavljen u Viber zajednici Biznis Info RARIS i na društvenim mrežama RARIS-a.

Za sve dodatne informacije pozovite 019/426-377.