Naslovna Ekonomija Besplatna podrška RARIS-a kod apliciranja za kredite Fonda za razvoj Republike Srbije

Besplatna podrška RARIS-a kod apliciranja za kredite Fonda za razvoj Republike Srbije

343
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) preduzetnicima i privrednicima pomaže kod apliciranja za konkurse Fonda za razvoj.

Foto: RARIS

RARIS je obezbedio posebnu telefonsku liniju za besplatnu podršku preduzetnicima i privrednicima u pripremi dokumentacije za kredite Fonda za razvoj Republike Srbije.

Menadžeri Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije na raspolaganju su zainteresovanima za sve informacije i konsultacije u vezi sa uslovima za apliciranje i pripremu dokumentacije za učešće na aktuelnim konkursima Fonda za razvoj za unapređenje poslovanja preduzetnika i privrednika.

Zainteresovani mogu  se jave svakog radnog dana u periodu od 10 do 15 časova na telefon 019/426-377.

“Za brži i lakši pristup informacijama pozivamo vas da se pridružite Viber zajednici „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“. Članovi zajednice su mogućnosti da među prvima saznaju o aktuelnim subvencijama, kreditima, obukama, stručnoj pomoći, razvojnim projektima i drugim oblicima podrške za svoj biznis. Viber zajednici pristupite klikom na link https://vb.me/raris uz uslov da je prethodno instalirana aplikacija Viber na vašem uređaju”, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.