Naslovna Kultura Besplatan novogodišnji koncert sastava “Le BoNeNs” 28. decembra u Domu kulture

Besplatan novogodišnji koncert sastava “Le BoNeNs” 28. decembra u Domu kulture

869
0

Tradicionalni novogodišnji koncert Doma kulture, u utorak 28. decembra u 20 časova, biće u znaku domaće i inostrane popularne muzike kojom će publiku obradovati “Le BoNeNs”.

Ovaj vokalno-instrumentalni sastav najčešće nastupa u Negotinu, gde je i osnovan, a često ih srećemo i na gradskim manifestacijama u blizini, od Kusjaka do Rajačkih i Rogljevačkih pivnica. Kvalitetnim izvođenjem različitih muzičkih žanrova, za veoma kratko vreme, pronašli su svoj put do slušalaca i brzo stekli poklonike koji ih redovno prate na nastupima.

Aktuelni članovi grupe “Le BoNeNs” su: Stefan Nikolić (harmonika, klavijature, vokal), Vesna Garabantin (violončelo), Aleksandar Mitić (klavijature, prateći vokal), kao i vokal Tatjana Žikić, basista Miodrag Mikić Miško, bubnjar Marko Petrović i gitarista Novica Milošević.

Zanimljivo je značenje imena ovog benda jer “Le BoNeNs” predstavlja kombinaciju početnih slova gradova u kojima su rođeni članovi grupe – Leskovac, Bor, Negotin i Novi Sad.

Ukoliko se odlučite za koncert, podsećamo da je ulaz slobodan, a zainteresovani besplatnu ulaznicu mogu preuzeti na biletarnici Doma kulture od 18 sati.