Naslovna Sport Bečko Udruženje „Za Negotin“ darivalo mladim košarkašima sportsku opremu

Bečko Udruženje „Za Negotin“ darivalo mladim košarkašima sportsku opremu

529
0

Otvoreno neformalno udruženje “Za Negotin” iz Beča doniralo je komplet sportsku opremu i lopte za mlade košarkaše, članove Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko”.

Negotinski košarkaši u sportskoj opremi koju im je doniralo Udruženje „Za Negotin“ iz Beča

Sportsku opremu, trenerke i lopte, Udruženje “Za Negotin” doniralo je za selekcije mlađih pionirki, pionirki i pionira negotinskog Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko”, koje poslednjih godina okuplja veliki broj mladih.

Ovo udruženje je i formirano sa namerom da pomogne ljudima i organizacijama u Negotinu i okolini kojima je pomoć i potrebna, a okuplja petnaestak naših zemljaka koji žive u Beču i koji su izrazili spremnost da učestvuju u svim akcijama udruženja.

Inače, Udruženje “Za Negotin” je ovog proleća već donirao sportsku opremu, ali mladim negotinskim fudbalerima, članovima Fudbalskog kluba “Hajduk Veljko”. Sada su sportsku opremu obezbedili i za najmlađe negotinske košarkaše.

“Svaka donacija nam je važna jer nam govori da je neko vidi naša zalaganja i da mu je stalo da napredujemo. Od srca se zahvaljujemo članovima ovog udruženja čiju ćemo opremu ponosno nositi”, kaže Dušan Mandić, trener KK “Hajduk Veljko”.

U Udruženju “Za Negotin” iz Beča poručili su da će nastaviti i dalje sa humanitarnim aktivnostima, a sve zainteresovane da u njima učestvuju pozivaju da se jave na imejl adresu: [email protected]