Naslovna Društvo Bazen počinje sa radom u subotu, Škola plivanja u ponedeljak

Bazen počinje sa radom u subotu, Škola plivanja u ponedeljak

1069
0

Ovogodišnja sezona kupanja na gradskom bazenu počinje u subotu, 26. juna, a već u ponedeljak startuje i obuka za neplivače. Prijave zainteresovanih u toku.

Školu plivanja za decu i odrasle ovog leta vodiće instruktori Zvezdan Trailović, Vladimir Lazić, Saša Lukić, Milan Stanković, Marko Petrović, Nemanja Rajković, Nemanja Bregovljanović i Ilija Pantović.

Cena desetodnevne škole plivanja iznosi 2.000 dinara po polazniku, odnosno po 1.500 dinara, ako se iz iste porodice upišu dva deteta. U školu mogu da se upišu deca od pet godina pa naviše, ali i odrasli koji su zainteresovani da nauče da plivaju.

Časovi počinju u ponedeljak 28. juna u 10 časova na gradskom bazenu. Prijave su u toku, a zainteresovani mogu da se jave na bazenu kod spasilaca, direktno porukom na fejsbuk stranici Škola plivanja Negotin ili na sam dan početka obuke, pre početka prvog časa.

Inače, sezona kupanja na negotinskom gradskom bazenu počinje u subotu, 26. juna. Radno vreme je, uobičajeno, od 10 do 20 časova.

I cena ulaznice je nepromenjena – 100 dinara, s tim što će učenici generacije, kao i učenici osnovnih i srednjih škola sa prosekom ocena od 5.0 usluge bazena koristiti besplatno.