Naslovna Društvo Bajkeri svojim damama ulepšali 8. mart

Bajkeri svojim damama ulepšali 8. mart

873
0

Članovi Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova, obeležavajući 8. mart – praznik žena, obradovali svoje lepše polovine cvećem.

Karanfili su danas obradovali mnoge žene naše opštine, a osmehe su izmamili i članicama Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova kojima na kućnu adresu doneli njihovi bajkeri.

„Želja nam je bila da danas iznenadimo članice našeg kluba. To su supruge, majke, devojke, sestre kojima smo poklonili cvet kao pozivnicu za večerašnju veliku žurku. Danas smo obišli deset članica našeg kluba, a poziv upućujemo ženama naše opštine da se učlane u naš moto klub koji je jedan od tri najveća kluba u Srbiji i moram da kažem da su naše žene najlepše“, kaže za NG Portal Goran Vojinović, predsednik Moto kluba „Free Rider 17“ iz Prahova.

Ovo je jedna od brojnih akcija koju Moto klub „Free Rider 17“ sprovodi tokom godine obeležavajući praznike. Današnji dan su posebnim učinili svojim lepšim polovinama.

„Ja sam član moto kluba već godinu dana i ovo je jedan lep gest. Zaista su me iznenadili i posebna je čast dobiti od naših momaka ovakav znak pažnje“, sa osmehom i porukom nas ispraća Jasmina Aćimović koja je za sada samo suvozač na motoru, mada, veli, nikad se ne zna.