Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Aleksandar Šešelj i Đurađ Jakšić u poseti negotinskim radikalima

Aleksandar Šešelj i Đurađ Jakšić u poseti negotinskim radikalima

1306
0

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke organizovao je povodom predstojećih lokalnih izbora u Negotinu tribinu na kojoj su govorili Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika i Đurađ Jakšić, predsednik Izvršnog odbora.

Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke  pozvao je građane da u nedelju, 17. oktobra glasaju za izbornu listu negotinskih radikala, koja je na glasačkom listiću pod rednim brojem dva.

“Borimo se da ostvarimo poverenje naroda na predstojećim izborima 17. oktobra. Obavili smo razgovor sa našim kandidatima, sa našim članovima, sa građanima opštine Negotin i predočili smo politiku Srpske radikalne stranke po najvažnijim danas pitanjima u Srbiji, po pitanjima lokalne politike, po pitanju Kosova i Metohije, po pitanju ekonomske politike, stvari za koje mi smatramo da su trenutno od velike važnosti za sve građane Srbije i pozvali smo građane da na izborima zaokruže broj 2”, kaže Aleksandar Šešelj.

Šešelj je naglasio da je zajedno sa Đurađem Jakšićem, predsednikom Izvršnog odbora došao da podrži negotinski opštinski odbor koji je u procesu rehabilitacije i da im punu podršku pred lokalne izbore.

„Mi smo izuzetno ponosni što je Srpska radikalna stranka jedina autentično nacionalna politička stranka u Srbiji koja uvek nacionalne interese stavlja ispred sopstvenih stranačkih. Uvek smo se zalagali za očuvanje naših nacionalnih interesa u svim onim mestima gde živi srpski narod. Takva je situacija i dan danas. Smatramo da je Srbija u takvoj situaciji da je preko potrebno očuvati nacionalno jedinstvo po pitanju KiM, po pitanju teritorijalnog integriteta Republike Srbije, očuvanju života i bezbednosti naših sunarodnika koji danas žive na KiM. To je pitanje od prvog prioriteta oko kojeg svi politički akteri treba da se ujedine“, dodao je Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke.