Naslovna Politika Izbori 2022. Ponovno glasanje u Negotinu na tri biračka mesta, Majdanpeku dva, Sokobanji i...

Ponovno glasanje u Negotinu na tri biračka mesta, Majdanpeku dva, Sokobanji i Zaječaru na po jednom

1623
0

Članovi Republičke izborne komisije doneli su Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima za koja je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati glasanja i na kojima je poništeno glasanje na izborima za predsednika Republike i na izborima za narodne poslanike.

Na parlamentarnim izborima glasanje će se ponoviti na 43 biračka mesta, od kojih pet u istočnoj Srbiji, a na predsedničkim na 21, od kojih dva u našem okruženju.

Izbori za za narodne poslanike ponoviće se na tri biračka mesta u opštini Negotin: BM 9 – Pedagoška akademija u Negotinu, BM  20 – Dom kulture u Bukovču i BM 49 – Čitaonica doma kulture u Popovici.

Rešenjem o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima za koja je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati glasanja i na kojima je poništeno glasanje na izborima za narodne poslanike, održanim 3. aprila glasanje će se ponoviti i na biračkim mestima: 28 – Seoska čitaonica Klokočevac u opštini Majdanpek , kao i na BM 27- OŠ Žutkovac u opštini Sokobanja.

Na BM 28 Dom kulture Veliki Jasenovac u Zaječaru i BM 17 – Dom kulture Debeli Lug u Majdanpeku ponavljaju se izbori za predsednika Republike.

Ponovno glasanje održaće se u subotu, 16. aprila u vremenu od 7 do 20 časova.