Naslovna Sport 14.februara svi u Halu sportova – „Hajdučice“ igraju

14.februara svi u Halu sportova – „Hajdučice“ igraju

286
0

Negotinske “Hajdučice” u sredu, 14.februara u Negotinu od 18 sati, igraju četvrfinale za plasman na završnicu i finalni turnir ženskog Kupa Srbije protiv beogradskog kluba “Radivoj Korać”.

Negotinske košarkašice boriće se za finale protiv prvoligaških ekipa, a u prvom meču pred domaćom publikom sastaće se sa višestrukim šampiokama Srbije, osvajačicama Kupa i Regionalne lige, ekipom “Radivoj Korać”.

 “Čast je igrati ovako veliki meč sa tako kvalitetnim protivnikom. Trudićemo se da budemo opušteni i bez pritiska, da se predstavimo u što boljem svetlu. Nećemo odustajati od naše agresivne igre, bez obzira što je protivnik takav da mu je suludo pretiti, ali jednostavno, ako želimo da budemo najbolji, moramo se tako ponašati i težiti ka tome. Daćemo sve od sebe i videćemo da li će to biti dovoljno”, kaže za NG portal Dušan Mandić, trener “Hajdučica”.

Za drugi stepen Kupa Srbije za sezonu 2017/2018 pored naših drugoligašica, ekipe Ženskog košarkaškog kluba “Hajduk Veljko”, plasirale su se prvoligaške ekipe ŽKK Beočin, ŽKK Bor i ŽKK “Radivoje Korać” iz Beograda.

Drugi četvrtfinalni meč odigraće ekipe Beočina i Bora, a pobednici ova dva meča obezbediće mesto na završnici Kupa Srbije.

Košarkaški klub „Hajduk Veljko“ poziva sve Negotince da uživaju pre svega u lepoj košarci i talentovanim ekipama, ali i da podrškom sa tribina „Hajdučicama“ budu šesti igrač na terenu.

U poluvremenu meča, koji počinje u 18 časova u negotinskoj Hali sportova, organizator će prirediti i nagradnu igru za publiku.