Naslovna Društvo 100 poklona i 100 objava za „Moje leto u istočnoj Srbiji“

100 poklona i 100 objava za „Moje leto u istočnoj Srbiji“

627
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije danas, 20.  maja pokreće kampanju „Moje leto u istočnoj Srbiji“ čiji je cilj da promoviše istočnu Srbiju kao poželjnu turističku destinaciju za predstojeću letnju sezonu.

Kampanja će se odvijati onlajn preko Regionalne turističke platforme Visit East Serbia i njenih stranica na fejsbuku i Instagramu. Tokom kampanje će biti podeljeno 100 poklona i objavljeno 100 promotivnih objava.

Pozivaju se turisti da ovo leto provedu tamo gde su rimski imperatori gradili palate a graditelji krotili Dunav; gde su brojni pogledi od kojih zastaje dah i gostoljublje kakvog nema. Tamo gde stvarnost postaje čarolija – u istočnoj Srbiji!

Kampanja će predstaviti lepote Sokobanje, Stare planine, Đerdapa, Rtnja, Negotinskih pivnica, Borskog jezera, Lepenskog Vira, Feliks Romuliane i brojnih drugih atrakcija istočne Srbije.

„Prosečna ocena 9,4 na Booking.com je najbolji dokaz da je istočna Srbija sinonim odlične usluge i prijateljskog odnosa prema gostima“, navode u RARIS-u.

Tokom kampanje će preko društvenih mreža biti podeljeno 100 poklona:

  • 20 vikenda
  • 20 vožnji brodom
  • 60 ulaznica za muzeje

„Očekujemo da će kampanju videti par miliona ljudi i da će značajno doprineti još boljem pozicioniranju i posećenosti istočne Srbije“, poručuju u RARIS-u koji ovu kampanju organizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, muzejima i turističkom privredom regiona.