Naslovna Društvo Zimski susreti učitelja opštine Kladovo

Zimski susreti učitelja opštine Kladovo

206
0

U Kladovu će se tokom vikenda na 35. Zimskim susretima učitelja Srbije okupiti šezdesetak prosvetnih radnika i vaspitača ove opštine.

Foto: Đorđe Staniševski

Udruženje kladovskih učitelja (UKLU) okupiće na 35. Zimskim susretima učitelja tridesetak prosvetnih radnika iz pet osnovnih škola opštine Kladovo, osnovne Muzičke škole „Konstantin Babić“ i Predškolske ustanove „Neven“.

Prosvetari će biti u prilici da prošire svoja znanja na temu vaspitnog rada sa učenicima “Da drug drugu bude drug – odeljenje kao tim za prevenciju vršnjačkog nasilja, kroz teoriju i praksu“,  ali i  usvoje novine iz oblasti rada škole „Akciono istraživanje u funkciji samovrednovanja rada obrazovno-vaspitne ustanove“.

Udruženje kladovskih učitelja je po drugi put domaćin Zimskih susreta učitelja, a ovogodišnja edukacija najavljena je za nedelju 24. februar.

Susreti prosvetnih radnika biće prilika da izdavačke kuće predstave svoja nova izdanja. Svetlost dana ugledaće na promociji i Bilten Udruženja kladovskih učitelja u kome su predstavljene sve do sada realizovane aktivnosti ovog strukovnog udruženja.

Inače, Udruženje kladovskih učitelja (UKLU) sa sedištem u Kladovu osnovano je 2014. godine i okuplja više od 70 članova.

Za predsednika skupštine Udruženja, kladovski prosvetari izabrali su učiteljicu Jovanku Modrić, a za predsednika Udruženja učiteljicu Jasminu Kazaković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.