Naslovna Ekonomija Zimska škola za poljoprivrednike od četvrtka do subote u Negotinu

Zimska škola za poljoprivrednike od četvrtka do subote u Negotinu

254
0

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin od 6. do 8. decembra organizuje zimsku školu za poljoprivrednike.

Tradicionalno, Zimska škola – seminar okupiće tokom ova tri dana poljoprivrednike iz naše opštine kojima će stručnjaci iz svih oblasti agrara govoriti o aktuelnim temama u okviru planiranih predavanja i radionica. Pored predavača iz Poljoprivredne savetodavne i stručne službe u Negotinu poljoprivrednici su imali priliku da čuju i druge eminentne stručnjake iz oblasti poljoprivrede.

Zimska škola počinje u četvrtak, 6. decembra u 10 časova u svečanoj sali Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić”. Za ovaj tematski dan određene su teme iz voćarstva i vinogradarstva, od saveta za podizanje voćnjaka, preko tema o dobroj higijenskoj praksi u proizvodnji maline, uzgoju leske, suzbijanju bolesti kod određenih kultura, do zaštite voćaka i vinove loze i drugih tema iz ove oblasti.

Za petak, 7. decembar najavljene su teme iz stočarstva i agrarne politike, a predavanja će, takođe, biti održana u svečanoj sali Poljoprivredne škole.

Poslednji, treći dan posvećen je ratarstvu, povrtarstvu i alternativnim kulturama, a predavanja će od 10 do 14 časova biti održana u biblioteci Poljoprivredne savetodavne i stručne službe u Negotinu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.