Naslovna Politika Žene SNS osudile nasilje nad ženama i govor mržnje

Žene SNS osudile nasilje nad ženama i govor mržnje

693
5

Članice Srpske napredne stranke iz Negotina najoštrije su danas osudile nasilje nad ženama.

Funkcionerke i aktivistkinje Srpske napredne stranke u Negotinu, Merlina Selenić, zamenica predsednika Opštine Negotin, Neda Janković, pomoćnik predsednika Opštine, ali i dr Vidosava Paunović-Barbulović, vršilac dužnosti direktora ZC Negotin, Nadica Vasić. v.d. direktora Doma “Stanko Paunović”, Tatjana Panić, članica Opštinskog veća, odbornica dr Sanela Strainović i članice SNS Danijela Sladojević i Ljiljana Đaković osudile su svaku vrstu nasilja, ali i apelovale na nadležne da reaguju.

Kako prenosi negotinsko povereništvo SNS na svojoj Fejsbuk stranici, žene ove političke grupacije ukazale su na sve zastupljeniji „govor mržnje prema ženama koje se bave politikom i podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke“, naglasivši da žele da „zaustave talas pretnji i uvreda“.

Iako je naglašeno da je neophodno da  „govor mržnje, sve prisutniji u javnosti i na društvenim mrežama“  zajedno treba da osude svi, pa i mediji, na konferenciju za novinare u prostorijama povereništva Srpske napredne stranke u Negotinu nisu pozvani dopisnici republičkih štampanih medija, televizija, ni NG portala.

5 KOMENTARA

  1. Sto ne osudite katastrofalni kvalitet života u Negotinu,sto ne osudite način na koji se ljudi zapošljavaju u negotinu (primer zamjenica i pomoćnica predsednika opstine )koliko u Srbiji vlada medijski mrak i sloboda govora govori slika iza vas (svi znamo u koje doba se držale takve slike )
    Kada budete to osudili i izdali saopstenje i ja ću ovo vaše da shvatim dobronamjerno a ne u svrhu politike

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.