Naslovna Društvo Završena druga faza rekonstrukcije krova u OŠ “Vera Radosavljević”

Završena druga faza rekonstrukcije krova u OŠ “Vera Radosavljević”

225
0

U Osnovnoj školi “Vera Radosavljević” završena je druga faza rekonstrukcije krovne konstrukcije za šta je utrošeno 5,3 miliona dinara.

Foto: OŠ „Vera Radosavljević“

Radove na površini od 1.146 kvadratnih metara krova u Osnovnoj školi “Vera Radosavljević” sa 5,3 miliona dinara finansirala je lokalna samouprava.

“Na našoj školi završena je sanacija krova što je i bilo najalarmantije. Količina uloženih sredstava je velika i uređenjem najlošijeg dela krova obezbeđeni su bolji uslovi za rad učenika i prosvetnih radnika u našoj školi”, kaže Jasmina Luković, vršilac dužnosti direktora OŠ “Vera Radosavljević”.

Lokalna samouprava, inače, za osnovnoškolsko obrazovanje izdvojila je ove godine iz budžeta 93,9 miliona dinara, od kojih je za ovu negotinsku osnovnu školu opredeljeno 14,4 miliona.

„Prvi deo krova rekonstruisan je 2015, a ove godine smo iz opštinskog budžeta obezbedili 5.306.000 dinara sa PDV-om, za nastavak radova. Radovi su završeni i protekli kako treba i možemo da konstatujemo da su ove dve škole dobile bolje uslove za dalji rad“, istakao je Vladimir Veličković koji je obišao ovu školu u pratnji Slobodana Dinulovića, člana Opštinskog veća zaduženog za obrazovanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.