Naslovna Društvo Za sada bez Youtubers Night festivala u Negotinu

Za sada bez Youtubers Night festivala u Negotinu

395
0

Nadležni iz negotinskog Udruženja “Tube Zone”, obavestili su nas da je Youtubers Night festival u procesu reorganizacije, te da ova manifestacija u skorije vreme neće biti održana.

Iako se očekivalo da će i ove godine mladi uživati u još jednom izdanju Youtubers Night festivala, poput ranijih u Negotinu i Zaječaru, organizatori Festivala, Udruženje “Tube Zone” obavestilo nas je da u skorije vreme neće biti nikakvih aktivnosti u vezi samog festivala, ali ni ostalih planiranih sadržaja. Razlog je – blokada računa.

„Blokirani su nam računi kod Narodne banke Srbije posle festivala u Zaječaru zbog nedostatka osnovnih sredstava, tako da organizacija trenutno ne poseduje osnovna sredstva sa kojima bi mogla da posluje”, navode organizatori.

U Udruženju “Tube Zone” kažu da su im u planu festivali u Kladovu i Negotinu, ali tek kada bude rešen problem blokade računa i budu izmireni svi dobavljači i poslovni partneri.

“Organizacija je dobila sredstva od opštine Negotin na konkursu za sufinansiranje od kojih bi organizovala festival u Negotinu, ali zbog problema sa blokadom ga ne može realizovati”, navode u Udruženju “Tube Zone”  i dodaju da će o svim važnim dešavanjima i eventualnim promenama u vezi sa Youtubers Night festivalom obavestiti svoje pratioce na društvenim mrežama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.