Naslovna Sport Vidiću i Jankoviću medalje na Novogodišnjem GEWO Top 8 turniru u Novom...

Vidiću i Jankoviću medalje na Novogodišnjem GEWO Top 8 turniru u Novom Sadu

324
0

Petar Vidić i Saša Janković osvojili su ovog vikenda u Novom Sadu drugo, odnosno treće mesto na Novogodišnjem GEWO Top 8 turniru.

Pobednici Novogodišnjeg GEWO Top 8 turnira u juniorskoj konkurenciji; Foto: Stonoteniski savez Vojvodine

Negotinski stonoteniseri Petar Vidić i Saša Janković nastavili su sa dobrim rezultatima i na takmičenjima i turnirima Stonoteniskog saveza Vojvodine, braneći boje svog novog kluba, STK “Banat” iz Zrenjanina.

Na tradicionalnom Novogodišnjem GEWO Top 8 turniru, 23. po redu, Petar Vidić je u juniorskoj konkurenciji osvojio drugo, a Saša Janković treće mesto.

Vidića je u finalu zaustavio Jovan Jockov iz STK Novi Sad sa 3:1 (11:3, 11:4, 7:11, 11:8) . Jockov je prethodno u polufinalu savladao Jankovića sa 3:1 (11:5, 11:8, 4:11,11:5), dok je Vidić polufinalni meč protiv Oroš Andrasa iz STK Temerin dobio sa 3:0 (4:11,5:11,8:11).

Zbog trenutne situacije prouzrokovane virusom korona turnir je bio organizovan uz ograničen broj igrača, po osam najboljih u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Organizator turnira koji se ovog vikenda igra u Novom Sadu, je Stonoteniski savez Vojvodine, a pokrovitelj Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.