Naslovna Sport Veliki uspeh negotinskih gimnastičarki na takmičenju u Pirotu

Veliki uspeh negotinskih gimnastičarki na takmičenju u Pirotu

431
0

Negotinske gimnastičarke odbranile su na takmičenju u C programu titulu prvaka  i izborile plasman na Državno prvenstvo.

Budućnost negotinske gimnastike; Foto: GK „Hajduk Veljko“

Jelena Ilić, Marta Đurković, Nina Simonovski, Nađa Pančić i Mila Frunzarelović odbranile su ove subote titulu prvaka kod najmlađih pionirki, u kategoriji gimnastičarki od prvog do četvrtog razreda, na takmičenju u C programu, koji je održan u Pirotu.

Ovo takmičenje, jedno od najmasovnijih do sada, okupilo je čak 15 ekipa.

U pojedinačnoj konkurenciji Marta Đurković je ubedljivo i sa visokim ocenama osvojila prvo mesto i kako ističu treneri Milan Stanković i Ana Ranđelović, zablistala je na svim spravama.

Negotinska ekipa se, ovim uspesima,plasirala za Državno takmičenje, a Negotinu je, zahvaljujući Gimnastičkom klubu „Hajduk Veljko“ i uspesima koje od osnivanja postižu naši takmičari, pripala i čast da bude domaćin tog velikog prvenstva u novembru.

I negotinska druga ekipa je, iako debitanska, postigla zapažene uspehe. Nikolija Frunzarelović, Mina Strainović, Lana Đorđević, Anja Dimitrijević i Dunja Pejić su u svojoj kategoriji osvojile deveto mesto, što je s obzirom da se prvi put takmiče na jednom ovakvom prvenstu, uspeh pažnje vredan.

NG portal čestita gimnastičarkama i trenerima Ani Ranđelović i Milanu Stankoviću, kao i Kaji Lučić koja je radila sa mlađim kategorijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.