Naslovna Društvo Uspešan drugi Moto skup u Prahovu

Uspešan drugi Moto skup u Prahovu [Foto]

684
0

Oko 300 bajkera okupilo se na skupu u Prahovu. Uz koncerte i bajkerske igre priređeno i venčanje.

U Prahovo stigli bajkeri i iz zemlje i iz inostranstva; Foto: Zdenka Tomić

Moto klub „ Free Rider-17“ uz podršku Moto asocijacije Srbije i pokroviteljstvo Opštine Negotin organizovao je prošlog vikenda u Prahovu drugo okupljanje bajkera iz zemlje i inostranstva: Nemačke, Austrije, Slovenije, Rumunije, Švajcarske, Francuske, Makedonije…

Organizaciju manifestacije pomogli su: MZ Prahovo, TOON, JKP “Badnjevo”, a uz mnogobrojne sponzore, generalni su bili: kompanija “Elixir” Prahovo”, HE “Đerdap dva” i Udruženje Dijaspora Istočne Srbije.

Bajkeri obišli i Mokranjčevu kuću; Foto: Zdenka Tomić

Iako je broj najavljenih učesnika bio daleko veći, zbog nestabilnih vremenskih prilika, ovogodišnji moto skup u Prahovu okupio je oko 300 dvotočkaša, koji su tokom dva dana bili u prilici da se zahvaljujući odličnoj organizaciji upoznaju i sa kulturnim znamenitostima i turističkim potencijalima Negotinske Krajine kroz obilazak Mokranjčeve kuće i pivnica u Rogljevu.

Atraktivan muzički program; Foto: Zdenka Tomić

Prve večeri priređen je i koncert bendova: „Alpha režim“ (Negotin), “New Deal” (Bor), “Supermens” (Šabac) i „Fubar“ (Negotin).

Bajkerske igre; Foto: Zdenka Tomić

Za posetioce moto skupa posebna atrakcija bilo je nadmetanje u bajkerskim igrama. U disciplini obaranje ruku najuspešniji u muškoj konkurenciji bio je Denis Marinović, dok je u ženskoj ta titula pripala Dragani Stefanović iz Beograda.

Disciplina: Zakucavanje eksera; Foto: Zdenka Tomić

U disciplini: zakucavanje eksera, najuspešniji je bio Saša Mihajlović Mrki, član MK “Free Rider 17” iz Prahova.

Mladenci Aleksandra i Ivica Stingić; Foto: Zdenka Tomić

Iznenađenje večeri predstavljalo je bajkersko venčanje dvoje članova prahovskog moto kluba, Aleksandre i Ivice Stingića koji su rešili da svoju višegodišnju ljubav krunišu brakom u prisustvu matičara, kumova i svih učesnika i gostiju drugog Međunarodnog moto skupa u Prahovu.

U bajkerskim igrama i dame su bile uspešne; Foto: Zdenka Tomić

Učesnici i posetioci druge večeri pored šabačkih “Supermena”, slušali su i grupe „Riff“ (Ćićevac) i „Star Light“ (Kostolac). Učesnici moto skupa kažu da iz Prahova nose dobre utiske.

Iako je MK “Free Rider 17” među mlađim moto klubovima, njihovi predstavnici su velikim zalaganjem i dobrom organizacijom, kao i članstvom u Moto asocijaciji Srbije, na dobrom putu da u godinama koje dolaze naprave još kvalitetnija okupljanja svih ljubitelja dvotočkaša.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.