Naslovna Društvo Učestvuj u nagradnom Foto konkursu  “Živeli praznici”

Učestvuj u nagradnom Foto konkursu  “Živeli praznici”

215
0

U cilju promocije turističkih potencijala, regionalna turistička web platforma “Visit East Serbia” pokrenula je Foto konkurs “Istočna Srbija – Živeli praznici”.

Cilj konkursa je potraga za najoriginalnijim fotografijama koje prikazuju doživljaj praznika u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa, kao što su Praznik rada – 1. maj, Cveti, Nova godina, Božić, Uskrs, Vidovdan, 8. mart, Sveti Trifun i drugi.

Na Foto konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani koji žive u opštinama Negotin, Majdanpek, Kladovo, Boljevac, Sokobanja, Knjaževac i na teritoriji gradova Bor i Zaječar, bez obrzira na državljanstvo i godine starosti.

Fotografije se šalju u komentar objave Nagradnog Foto konkursa – Živeli praznici na OVOM linku.

Autor može da pošalje maksimalno do tri autorske fotografije sa kraćim opisom i lokacijom na kojoj su one nastale.

Na zahtev organizatora, učesnici su saglasni da dostave i fotografiju u punoj (visokoj) rezoluciji.

U izboru najboljih fotografija učestvuju svi korisnici društvene mreže Facebook mogu klikom na opciju „Like“ na facebook strani Visit East Serbia.

Po isteku roka za glasanje, deset fotografija sa najviše lajkova i deset po izboru organizatora ulaze u drugi krug glasanja, a pobednika određuju, takođe, korisnici ove popularne društvene mreže.

Pobedniku nagradnog Foto konkursa biće uručena nagrada koja se sastoji od jednog unikatnog ranca (hand made) spremnog za avanturu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.