Naslovna Politika U petak 21. sednica Skupštine opštine Negotin: Budžet, boravišna taksa, programi rada…

U petak 21. sednica Skupštine opštine Negotin: Budžet, boravišna taksa, programi rada…

361
0

Predsednik Skupštine opštine Negotin, mr Milan Uruković zakazao je za petak, 20. decembar redovnu, 21. po redu, sednicu lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu 21. sednice Skupštine opštine Negotin razmatraće se odluka o budžetu za narednu godinu sa kadrovskim planom za 2020.

Odbornici će razmatrati i novu cenu boravišne takse, ali i doneti odluku o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta za tekuću godinu.

Tu je i set odluka vezanih za Javno komunalno preduzeće “Badnjevo”, od odluke o dodeljivanju isključivog prava na obavljanje delatnosti pružanja usluga, saglasnosti o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom, o pokretanju postupka javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za izgradnju Regionalnog centra za upravljanje otpadom i pružanje usluga tretmana i odlaganja komunalnog otpada, programu poslovanja za narednu godinu, korišćenja subvencija do odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora u tom preduzeću i rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća čiji je osnivač Opština Negotin.

Na dnevnom redu su i programi rada sa finansijskim planom za 2020. godinu: Doma kulture “Stevan Mokranjac”, Istorijskog arhiva, Muzeja Krajine, Turističke organizacije opštine Negotin, Narodne biblioteke “Dositej Novaković” i Centra za socijalni rad.

Sednica počinje u 10 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.