Naslovna Društvo U negotinskom vrtiću „Pčelica“ 28. novembra počinje realizacija projekta vrednog...

U negotinskom vrtiću „Pčelica“ 28. novembra počinje realizacija projekta vrednog oko 12 miliona dinara

263
0

Na novoj zgradi negotinske predškolske ustanove sutra počinju radovi na zameni stolarije. Projekat vredan 11.849.096 dinara odobrio je Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.

Posle četiri decenije od izgradnje, na novoj zgradi naše jedine predškolske ustanove „Pčelica“, zahvaljujući realizaciji projekta, vrednom skoro 12 miliona dinara, biće zamenjena stolarija. Radovi počinju u sredu 28. novembra.

„Naša predškolska ustanova upućuje apel roditeljima da, ako su u mogućnosti, naredne dve nedelje ne dovode svoju decu koja borave u novoj zgradi. Svakako ćemo prihvatiti svu decu koja budu dolazila, ali će grupe biti izmeštene i spajane, jer će se radovi izvoditi naizmenično i parcijalno. Projektom je predviđeno da se radovi na zameni stolarije završe do 10. decembra“, kaže za NG portal direktorka vrtića „Pčelica“ Radmila Madžarević.

Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku zajednički projekat Kladova, Negotina, Bora i Majdanpeka finansira sa 31.741.160 dinara bespovratnih sredstava, a  učešće lokalnih samouprava  iznosi 7.935.290 dinara. Najviše sredstava dobila je predškolska ustanova u Negotinu.

„Sem ovog, u predškolskoj ustanovi u toku je realizacija još jednog projekta. Naime, ovih dana počinje opremanje  dečijh soba novim nameštajem. Ovaj projekat je vredan milion i po dinara“ , potvrdila je za naš portal direktorka Radmila Madžarević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.