Naslovna Društvo COVID-19 U negotinskoj OŠ „Vuk Karadžić“ od danas prijem dece u celodnevni boravak

U negotinskoj OŠ „Vuk Karadžić“ od danas prijem dece u celodnevni boravak

334
0

Za učenike Osnovne škole „Vuk Karadžić“ koji su prijavljeni za celodnevni boravak, od danas počinje nastava po upustvima koje je propisalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Celodnevni boravak je organizovan samo za učenike koji su tokom ove školske godine bili upisani u produženi boravak i čija su oba roditelja u radnom odnosu.

Dolazak dece u školu je od 7.30 do 8 časova uz strogo poštovanje mera socijalne distance, a odlazak najkasnije do 16 sati i 30 minuta.

Roditelji će morati da sebi i svom detetu kod kuće izmere temperaturu, a pri prijemu i odvođenju deta da obavezno nose masku.

Preporučuje se da deca doručkuju kod svojih kuća, a sa sobom obavezno ponesu užinu, školski pribor, udžbenike i ostale neophodne stvari koje ostaju u učionici.

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ je obezbedila dezobarijeru na ulazu, a čišćenje i dezinfikovanje prostora u kome će učenici boraviti vršiće se svakodnevno po uputstvima resornog ministarstva a u skladu sa preporukama i instrukcijama  za prevenciju infekcije kovid-19.

Naša najstarija osnovna škola prva otvara vrata učenicima uz posebne mere opreza.

„Ovo je prvi korak u normalizaciji rada škola i želimo da vas pozovemo da nam pomognete da poštovanjem smernica uspešno započnemo sa povratkom naših učenika, vaše dece u školu“, kaže direktor škole „Vuk Karadžić“ Dejan Kojčinović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.