Naslovna Društvo COVID-19 U duhu Uskrsa Crkveni odbor Hrama Svete Trojice i sveštenstvo raspisali konkurs

U duhu Uskrsa Crkveni odbor Hrama Svete Trojice i sveštenstvo raspisali konkurs

985
0

Crkveni odbor hrama Svete Trojice u Negotinu i sveštenici Crkvene opštine Negotin  raspisali su konkurs “Najlepše našarano uskršnje jaje” i „Najlepše nacrtano uskršnje jaje“.

Zbog zabrane kretanja, koja je najavljena i za dane velikog hrišćanskog praznika Uskrsa, Crkveni odbor hrama Svete Trojice i sveštenici  raspisali su likovni konkurs za naše sugrađane kako bi predstojeći praznik proslavili u duhu pravoslavlja farbajući uskršnja jaja.

Кonkurs je, kako se ističe, otvoren za sve zainteresovane Negotince bez starosnih ograničenja.

U kategoriji likovnog konkursa  „Najlepše našarano uskršnje jaje“ potrebno je da, koristeći likovnu tehniku po izboru, ukrasite i našarate  svoje uskršnje jaje. Fotografiju ukrašenog uskršnjeg jajeta postavite na Fejsbuk stranicu negotinskog Hrama Svete Trojice.

U kategoriji  „Najlepše nacrtano uskršnje jaje“ potrebno je da koristeći likovne tehnike koje najviše volite nacrtate i ukrastite uskršnje jaje, fotografišete i postavite sliku na Fejsbuk stranicu.

Propozicije nagrađivanja su iste u obe kategorije. Кomisija će ocenjivati radove i izabrati prve tri nagrade od deset fotografija koje budu dobile najveći broj sviđanja (lajkova)  na fejsbuk stranici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.