Naslovna Sport Teniska liga opštine Negotin: Uskoro i prvi polufinalni mečevi

Teniska liga opštine Negotin: Uskoro i prvi polufinalni mečevi

326
0

Nakon šestog kola druge Teniske lige opštine Negotin i prvih mečeva sedmog kola izdvojili su se favoriti ovogodišnjeg izdanja, a u samom vrhu je Nikola Stanojević, pobednik prve negotinske teniske lige.

Foto: Aleksandar Puškarev, NG Portal

Devetoro tenisera ulazi u borbu za drugo, treće i četvrto mesto: Miki Pržić, Mladen Krčobić, Marko Bulatović, Zoran Jovanović, Milan Vasić, David Grozdanović, Nikola Škundrić, Dejan Živadinović i Jelena Trandafirović.

Ovog septembra odigrani su brojni mečevi, ali se i ovoga puta izdvojio onaj u kojem je pobedniku bio potreban set više da pobedu „overi“.

Meč nedelje je definitivno susret  Dejana Živadinovića i Davida Grozdanovića u kojem je morao da odlučuje super taj brejk.

Naime, Živadinović je prvi set poveo sa 6:2, a umesto da vođstvo zadrži i u drugom dopustio je mlađem protivniku da rezultat okrene u svoju korist, pa je David na kraju drugog seta dobio sa rezultatom od 6:2 i priliku da odigra super taj brejk u kojem je Živadinovića dobio sa 10:4.

U šestom kolu David je savladao Nikolu Škundrića sa 2:0 (6:3, 6:3), Nikola Stanojević Zorana Jovanovića sa 2:0 (7:5, 6:3), Milan Vasić Marka Bulatovića sa 2:1 (3:6, 6:10, 10:7), a Miki Pržić Miloša Balaševića sa 2:0 (6:1, 6:1).

U prvim mečevima sedmog kola Veljko Zečević  izgubio je sa 0:2 (1:6, 0:6) od Mikija Pržića, dok je Nikola Stanojević dobio Milana Vasića sa 2:0 (6:4, 7:5), a Mladen Krčobić Nikolu Škundrića sa 2:0 (6:2, 6:2).

U ostalim mečevima sastaće se do 25. septembra sastaće se:

  • Jelena Trandafirović – Ivica Milosavljević
  • Dragoljub Đorđević – Nenad Trandafirović
  • Miloš Balašević – Luka Nikolić i
  • David Grozdanović  – Zoran Jovanović.

Mečevi osmog kola igraće se od 26. septembra do 2. oktobra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.