Naslovna Sport Teniska liga opštine Negotin startuje danas

Teniska liga opštine Negotin startuje danas

398
0

Druga po redu Teniska liga opštine Negotin počinje danas mečevima prvog kola na Teniskom terenu “Đorđević” u Miloševu.

Ilustracija, pixabay,com

Nakon što je nedavno uspešno “probijen led” sa prvom Teniskom ligom, Nikola Škundrić, Aleksandar Puškarev, Zoran Jovanović i Marko Bulatović za sezonu 2020. mečevima prvog kola započinju danas novo prvenstvo.

Druga Teniska liga opštine Negotin okupila je 16 tenisera koji će se za titulu najboljeg u opštini nadmetati do 22. novembra.

Prvo kolo počinje danas, 8. avgusta, susretom Nikole Škundrića i Dragoljuba Đorđevića u 15 časova, a nastavlja se mečom Jelene Trandafirović protiv Zorana Jovanovića u 18 sati i 30 minuta i duelom Nenada Trandafirovića i Milana Vasića od 20 časova.

U nedelju, 9. avgusta od 16 časova igraju branilac titule i prvi favorit Nikola Stanojević protiv Marka Bulatovića, dok se u ponedeljak, 10. avgusta  od 19 sati sastaju Miki Pržić i Ivica Milosavljević, a od 20 časova Mladen Krčobić i Miloš Balašević.

David Grozdanović i Veljko Zečević  igraju u utorak, 11. avgusta, a poslednji susret prvog kola, iz opravdanih razloga, zakazan je za 24. avgust kada će se u 19 časova sastati Dejan Živadinović i Luka Nikolić.

Drugo kolo Lige je na programu od 15. do 21. avgusta, a treće od 22. do 28. avgusta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.