Naslovna Kultura “Tekijanka” oduševila male Negotince “Šašavom novogodišnjom bajkom” zaječarskog pozorišta

“Tekijanka” oduševila male Negotince “Šašavom novogodišnjom bajkom” zaječarskog pozorišta

297
1

Porodična kompanija Živojina Bolbotinovića, “Tekijanka” i ove godine deci Negotinske i Timočke krajine podarila je novogodišnju predstavu i to “Šašavu novogodišnju bajku” zaječarskog pozorišta “Zoran Radmilović”.

Čudesne dogodovštine Deda Mraza, njegovog psa Alfonsa i devojčice Kandžalablezi bu blu u Deda Mrazovoj kućici u Laponiji oduševile su negotinske predškolce i učenike nižih razreda gradskih škola.

U prepunoj sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“  deca su sa oduševljenjem pozdravila Gabrijela Bećarevića, Branislava Mijatovića i Sanju Nedeljković, glumce Narodnog pozorišta Timočke Krajine – Cetra za kulturu “Zoran Radmilović”.

Izvođenje “Šašave novogodišnje bajke”, koju je režirala Nataša Petrović po tekstu Spasoja Ž. Milovanovića, u Negotinu, ali i drugim gradovima i opštinama u okruženju omogućila je porodična kompanija “Tekijanka”.

„Namera nam je da deci poklonimo i nešto edukativno, zabavnog karaktera, da to ne bude samo podela slatkiša. Prošle godine smo prvi put organizovali ovakvu akciju, ovo nam je druga, a gledaćemo da to postane i tradicija naše kompanije. Drago nam je da smo ove godine uspeli da se povežemo sa Narodnim pozorištem Timočke krajine “Zoran Radmilović” u Zaječaru”, kaže za NG Portal Andrijana Stojković, direktor marketinga DOO “Tekijanke”.

Karavan ove porodične kompanije koja posluje širom Negotinske i Timočke krajine zastao je nakratno danas u Negotinu, Majdanpeku i Boru, a predvodio ga je Deda Mraz koji je najmlađima delio slatkiše i pažljivo saslušao sve njihove novogodišnje želje.

“Kompanija Tekijanka u 2020. godini proslavlja 30 godina poslovanja i ovo je bio jedan od najlepših i najhumanijih načina da polako krenemo sa obeležavanjem tog fenomenalnog jubileja”, ističe direktorka marketinga i dodaje da je ovu predstavu u Negotinu, ali i u Zaječaru, Knjaževcu, Kladovu, Donjem Milanovcu, Majdanpeku i Boru pratilo oko 3.500 dece.

1 KOMENTAR

  1. Sedeli smo u prvim redovima u čuli pola reči glumaca, deca pozadi verovatno i manje, deca na balkonu su samo videli glumce , sledeće godine naglasite da je predstava bez ozvučenja glumaca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.