Naslovna Sport Sportski savez opštine Negotin nagradio mlade sportiste

Sportski savez opštine Negotin nagradio mlade sportiste

524
0

Sportski savez opštine Negotin sa željom da omasovi školski sport i podstiče sportski, takmičarski i pobednički duh nagradio je učesnike republičkih sportskih takmičenja i njihove mentore.

U cilju razvoja i unapređenja školskog sporta i uključivanja što većeg broja učenika u sportskim takmičenjima, kao i podsticanja sportskog, takmičarskog i pobedničkog duha i darovitosti kod mladih predstavnici Sportskog saveza opštine Negotin, pod pokroviteljskom lokalne samouprave, uručili su sportsku opremu i rekvizite učesnicima republičkih sportskih takmičenja u šahu, gimnastici i atletici.

Među nagrađenima su se našle gimnatičarke Kaja Lučić, Anamarija Živković, Kristina Stanisavljević, Nađa Milivojević, Marta Đurković, Teodora Trokanović, Lana Đorđević i Sara Pršo, kao i trener Ana Ranđelović.

Jana Nikolić, Marko Stanković, Ilija Karanović, Lazar Nemcanović, Andrea Savić, Jelica Živković i Marija Bojković, kao i nastavnici Darko Adamov, Dejan Dobrić i Vladica Petković nagrađeni su za rezultate postignute u šahu, a Milica Todorović i nastavnik Miloš Petković za uspehe u atletici.

Učesnici republičkih takmičenja dobili su na dar sportsku opremu i rekvizite, za koju je iz budžeta opštine Negotin izdvojeno 80.000 dinara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.