Naslovna Sport “Sport klub” pozvao negotinske košarkaše na turnir “Basket 4 kids”

“Sport klub” pozvao negotinske košarkaše na turnir “Basket 4 kids”

317
0

Vodeća sportska televizija u regionu, “Sport klub” uputila je poziv negotinskom Košarkaškom klubu “Hajduk Veljko” da učestvuju na predstojećem turniru “Basket 4 kids” uz klubove iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

Sport klub, Promo

Deca košarkaši, uzrasta do 13 godina, iz svih zemalja bivše Jugoslavije, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije pokazaće, očekivanja su organizatora, na predstojećem turniru  “Basket 4 kids” svu raskošnost svog talenta, ali i rad svojih trenera.

Ovaj značajan regionalni projekat je i inače pokrenut sa ciljem da najmlađe ohrabri da se posvete košarci.

Kako se unazad godinama baš deci u Košarkaškom klubu “Hajduk Veljko” posvećuje velika pažnja, poziv organizatora ovog turnira negotinskom klubu i jeste i nije iznenadio.

”Počastvovani smo ovim pozivom jer je to još jedan od dokaza da se u našem klubu dobro radi sa decom. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da učestvujemo na jednom od kvalifikacionih turnira u našoj zemlji koji će biti održan u Nišu 27. januara 2019. Biće to lepa prilika da se naši mališani, 2006/2007. godište odmere sa ostalim ekipama i vide gde su u ovom trenutku, ali i da uspešno reprezentuju opštinu Negotin”, kaže za NG portal Dušan Mandić, trener KK ”Hajduk Veljko”.

Projekat “Basket 4 kids” realizuje se kroz seriju kvalifikacionih turnira i državnih prvenstava u svim zemljama bivše Jugoslavije.

“Koncept “Sport kluba” vezan je za razvoj dece, budućih košarkaških asova tako da će se u svim zemljama u regionu održati kvalifikacioni turniri i državna prvenstva sa kojih će pobednici svojih država igrati finalni turnir, a ceo događaj će biti prenošen na ovom renomiranom sportskom kanalu”, navodi trener Mandić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.