Naslovna Društvo Sjajan uspeh kladovskih mladih trubača na republičkom takmičenju

Sjajan uspeh kladovskih mladih trubača na republičkom takmičenju

302
0

Učenici odseka trube Osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“ u Kladovu, Nemanja Najdanović i Leonardo Krstić osvojili su na Republičkom takmičenju muzičkih i baletskih škola Srbije prvu nagradu.

Nemanja Najdanović i Leonardo Krstić sa korepetitorom Milošem Pančićem i profesorom trube Predragom Tasićem

Nemanja Najdanović prvo mesto osvojio je u pretkategoriji Republičkog takmičenja muzičkih i baletskih škola Srbije, koje je održano u Beogradu u Muzičkoj školi „Vladimir Đorđević“, sa čak 97,67 poena.

Stručni žiri ovog prestižnog festivala visokim ocenama ocenio je i nastup Leonarda Krstića, kome je u ukupnom plasmanu pripala prva nagrada sa 95,77 poena.

Obojicu talentovanih mladih trubača iz klase Predraga Tasića, profesora trube u OMŠ „Konstantin Babić“ u Kladovu i Umetničkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Negotinu, pratio je na klaviru korepetitor Miloš Pančić.

„Ovo je veliki uspeh i izuzetno sam zadovoljan nastupom mojih učenika. Drago mi je što su imali dovoljno snage i koncentracije da u datom momentu daju ono najbolje od sebe. Ove godine bilo je jako puno takmičara i moglo se čuti zaista mnogo odličnih izvođenja i to je svakako dodatan razlog da budemo zadovoljni i ponosni. Trudićemo se da i u narednom periodu nastavimo da ostvarujemo ovakve rezultate”, kaže profesor trube Predrag Tasić, mentor nagrađenih kladovskih virtuoza na trubi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.