Naslovna Društvo Rajačka Pivnica „C’est La Vie“ novi sertifikovan partner Regionalnog brenda “Balcanica Superior”

Rajačka Pivnica „C’est La Vie“ novi sertifikovan partner Regionalnog brenda “Balcanica Superior”

503
0

Pivnica „C’est La Vie“ iz Rajca i „Atrijum“ Apartmani iz Kladova ispunili su uslove za pravo korišćenja Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ i postali novi sertifikovani partneri.

Foto: Pivnica „C’est La Vie“

Sa novim sertifikovanim partnerima, Pivnicom „C’est La Vie“ iz Rajca i „Atrijum“ Apartmanima iz Kladova status sertifikovanog partnera Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“ ima ukupno 12 preduzeća.

Pivnica „C’est La Vie“ je i zvanično prvo seosko turističko domaćinstvo koje je postalo sertifikovani partner Regionalnog brenda “Balcanica Superior”. Njima i „Atrijum“ Apartmanima sertifikati će svečano biti uručeni tokom juna.

Inače, status sertifikovanog partnera Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ pored Pivnice „C’est La Vie“ imaju i Vinarija “Matalj”, Vinarija “Raj” i Etno selo “Gostoljublje” iz Sikola.

Foto: Pivnica „C’est La Vie“

Brendiranjem proizvoda i ugostiteljskih usluga, kažu u RARIS-u, diferencira se region istočne Srbije od konkurentskih regija, omogućava se veća vidljivost brendiranih proizvoda i usluga u odnosu na konkurenciju i podiže nivo kvaliteta označenih proizvoda i usluga.

„Za status sertifikovanog partnera mogu konkurisati pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre koja se bave pružanjem usluga smeštaja i ugostiteljstva, kao i seoska turistička domaćinstva koja su registrovana i posluju u skladu sa Zakonom o ugostiteljstvu, odnosno proizvođači sa teritorija opština i gradova Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo“, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije (RARIS).

Javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda je otvoren, a svi zainteresovani mogu svoju prijavu da podnesu na internet stranici Regionalnog brenda www.balcanicasuperior.rs.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.