Naslovna Društvo COVID-19 RADNO VREME trgovinskih, ugostiteljskih objekata i uslužnih delatnosti do 21 sat: Zabranjene...

RADNO VREME trgovinskih, ugostiteljskih objekata i uslužnih delatnosti do 21 sat: Zabranjene svečanosti

1901
0

Na teritoriji opštine Negotin usled proglašene vanredne situacije zbog  nepovoljne epidemiološke situacije sa tendencijom daljeg pogoršanja na današnjoj 34. vanrednoj sednici donet je set novih operativnih mera.

Od  17. novembra u skladu sa naredbom Štaba za vanredne situacije u opštini Negotin biće ograničeno radno vreme ugostiteljskih i trgovinskih objekata (prodavnica na veliko i malo, marketa, tržih centara, restorana, kafića, barova, recepcija hotela koje vrše uslužnu prodaju robe, objekata brze hrane, pekara i drugih) i oni NEĆE RADITI od 21 sat do 5 časova narednog dana.

Ova mera se odnosi i na ugostiteljske objekte koji posluju u okviru benzinskih stanica, kao i na rad kladionica, kockarnica i drugih sličnih objekata.

U ovim objektima nije dozvoljeno organizovanje proslava kao i bilo kakvo izvođenje muzičko/scenskog programa.

ZABRANJEN je rad noćnih klubova na teritoriji opštine Negotin, a DOZVOLJENA je uslužna dostava u periodu od 21 do 24 časa, van objekta na kućnu adresu.

U opštini Negotin ZABRANJENO je organizovanje svečanosti, kao i organizovanje sportskih manifestacija sa publikom i drugih zabavnih manifestacija i proslava (sabora, vašara, svadbenih veselja, proslava krštenja i drugih proslava i svečanosti). ZABRANA se odnosi i na stanove, privatna domaćinstva, dvorišta i slično ukoliko im prisustvuje više od pet osoba koji nisu članovi domaćinstva prijavljeni na adresi u kojoj se skup ili proslava organizuju.

ZABRANJUJE se rad ustanova kulture iz domena delatnosti pozorišta, bioskopa i muzeja na teritoriji opštine Negotin u periodu od 17. novembra do 1. decembra ove godine.

Rad dečijih igraonica je DOZVOLJEN od 7 do 21 sat ali ne i organizovanje rođendana i drugih proslava u njima.

Kozmetički, frizerski i saloni lepote, kao i fitnes centri i teretane, ali  i drugi slični objekti neće raditi od 21 sat do 5 časova narednog dana.

Ograničenja radnog vremena ne odnose se na rad apoteka i benzinskih pumpi na teritoriji opštine Negotin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.