Naslovna Društvo COVID-19 Radno vreme negotinskih prodavnica do 16 časova

Radno vreme negotinskih prodavnica do 16 časova

1286
0

Štab za vanredne situacije opštine Negotin doneo je na 12. vanrednoj sednici naredbu o radnom vremenu tokom narednih dana.

Svi maloprodajni objekti na veliko i malo robom široke potrošnje, kao i prodavnice i radnje bele tehnike, butici, farbare, gvožđare, prodavnice obuće, saloni nameštaja i druge radnje na teritoriji opštine Negotin od danas do petka, 17. aprila radiće od 7 do 16 časova, s tim što će u petak od 4 do 7 sati biti otvorene trgovine koje su i proteklih nedelja organizovale kupovinu za starije od 65 godina.

Od subote, 18. aprila do ponedeljka 20. aprila su zbog produžene zabrane kretanja neradni dani.

U Štabu za vanredne situacije opštine Negotin ističu da se rad logističkih centara i snabdevanje objekata može obavljati celodnevno u skladu sa procedurama koje definišu kretanje lica i posebne radne naloge za zaposlene osobe.

“Posebnu pažnju treba obratiti na bezbednost potrošača u maloprodajnim objektima, na svakih 10 kvadratnih metara jedan potrošač, uz poštovanje opštih mera prevencija i fizičke udaljenosti potrošača”, navode u Štabu za vanredne situacije i dodaju da ova naredba stupa na snagu odmah.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.