Naslovna Društvo Promovisan prvi broj školskog časopisa „Tehnopis“ učenika i profesora Tehničke škole

Promovisan prvi broj školskog časopisa „Tehnopis“ učenika i profesora Tehničke škole

239
0

Na svečanoj sednici škole, povodom 53 godine postojanja i rada ove srednjoškolske obrazovne ustanove, promovisan je prvi broj  školskog časopisa učenika i profesora škole, Tehnopis.

Svečana akademija povodom 53. rođendana Tehničke škole okupila je i ove godine prijatelje, bivše učenike i kolege iz drugih škola, koji su bili u prilici da  školski život ove obrazovne ustanove upoznaju kroz umetnički program, koji je ove godine pripremila profesor srpskog jezika i književnosti Marija Stakić.

Svečanost je upotpunila i promocija prvog broja časopisa Tehnopis, koji nas upoznaje sa svim aktivnostima učenika i profesora  u protekloj školskoj godini.

Gosti na svečanoj sednici su bili u prilici da pogledaju digitalni časopis na kome su radili profesori i učenici škole bez čijih ideja, kreativnosti, entuzijazma i želje da predstave svoj znanje i rad ne bi ni bilo Tehnopisa.

“Odlučni da i dalje ostvarujemo naš cilj, da naši učenici postanu građani Srbije i sveta koji će svojim znanjem, idejama i ponašanjem postati uspešni ljudi i uzor novim generacijama i da im damo snagu i mudrost da svojim odlukama promene svet na bolje, zahvaljujemo se svima koji su nas do sada i koji će nas i dalje podržavati kako bi naša vizija škole, kao mesto na kome se rađaju nove ideje, neguju talenti i unapređuju znanja, nastavila da žive“, rekao je direktor Saša Nikolić podsećajući na istorijat škole i dodao da je školsku godinu obeležilo  formiranje novog odeljenja, elektrotehničar informacionih tehnilogija.

Učenicima i zaposlenima u Tehničkoj školi čestitamo 53. rođendan!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.