Naslovna Društvo Prijave za solidarnu pomoć najugroženijim penzionerima u Negotinu do 30. novembra

Prijave za solidarnu pomoć najugroženijim penzionerima u Negotinu do 30. novembra

1053
1

Udruženje penzionera opštine Negotin obaveštava korisnike da je otvoren javni poziv za solidarnu pomoć penzionerima sa najnižim primanjima.

Javni poziv korisnicima penzija za dostavu podataka radi dobijanja solidarne pomoći otvoren je do ponedeljka 30. novembra.

Za pakete pomoći mogu se prijaviti penzioneri čija penzija ne prelazi najniži iznos od 15.113,01 dinara.

Prilikom prijavljivanja u kancelariji broj 2 u Udruženju penzionera, u Ulici Dobrile Radosavljević 2 ili u zgradi  Opštinske uprave opštine Negotin, u kancelariji broj 66, potrebno je poneti poslednji ili pretposlednji ček od penzije, izjavu da korisnik penzije nema drugih izvora primanja i ličnu kartu na uvid.

Solidarna pomoć  se dodeljuje na osnovu Pravilnika o društvenom standardu korisnika penzija Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje kao i instrukcija za sprovođenje postupka finansiranja solidarne pomoći najugroženijim penzionerima.

Telefoni za bliže informacije su: 065/3524-211 i 063/749-94-27

1 KOMENTAR

  1. Zasto ne pokrenete inicijativu pomoci pored penzionera sa malim penzijama, socijalno ugrozene kategorije, zrtve nasilja, nezaposlene. Ako mozemo penzionerima koji bar nesto imaju, mozemo i onima koji nemaju nista.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.