Naslovna Hronika Požar na otvorenom prema Kobišnici

Požar na otvorenom prema Kobišnici

3217
1

Ekipe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Negotin angažovane su trenutno na suzbijanju požara koji gori u  negotinskom ataru ka Kobišnici.

Paljenje trave i niskog rastinja uobičajena je slika na njivama i imanjima u ovom kraju i pored brojnih i dugogodišnjih apela nadležnih da to može da izazove i opasnost po imovinu drugih, pa i po živote ljudi.

I pored toga, danas oko 16 časova i 30 minuta neko je namerno zapalio travu i makiju na potesu iza negotinskog groblja prema Kobišnici.

Vatra se, međutim, zbog jakog vetra očigledno otela kontroli pa je zahvatila tri do četiri hektara površine.

Gust dim vidljiv je iz svih delova grada, a na lice mesta odmah su se uputili i pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Negotin koji sa dva vozila pokušavaju da lokalizuju ovaj požar.

1 KOMENTAR

  1. Jednom prilikom zadesim se u ataru sela Srbova šetajući psa primetim vatru u daljini isto je duvao jak vetar primetim traktor kako se brzo udaljava od mesta imao sam fotoaparat kod sebe i rekoh neċeš da zbrišeš sad ću da te uhvatim fotoaparatom.Znate li ko je zapalio tu vatru jedan starac i baka verovatno iz sela jer su tamo otišli i brže bolje pobegli sa lica mesta imam fotkano ali je po meni žalosno to što se radi ko to radi i gleda da pobegne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.