Naslovna Politika Porodična nedelja u negotinskom parku

Porodična nedelja u negotinskom parku

303
2

Srpski pokret “Dveri” u Negotinu obeležio je Nedelju porodice, manifestacijom pod nazivom „Dveri za porodicu, život i Srbiju“, koja je u našem gradu održana prvi put.

U parku na Trgu Đorđa Stanojevića igrom, pesmom, recitacijama, organizatori ove zanimljive manifestacije animirali su prolaznike da se sa decom uključe u aktivnosti i budu deo ovog porodičnog okupljanja.

“S obzirom da je ovo bio prvi put da smo ovo organizovali u Negotinu, prisutni su pokazali veliko oduševljenje na ovakavu jednu manifestaciju, i rado su prihvatili ideju da se sledeći put proslava nedelje porodice proširi Porodičnom šetnjom kako bi pokazali čime se mi ponosimo i šta je najvrednije što imamo i za šta se treba boriti”, navode u Opštinskoj organizaciji Srpskog pokreta “Dveri” u Negotinu.

Uz propagandni materijal, aktivisti “Dveri” ukazali su i na značaj očuvanja porodice koja je danas, istakli su, u nezavidnom položaju.

“Građanima je ukazivano na mere koje država mora da preduzme kako bi se rešili gorući problemi koji danas imaju sve porodice, pored olakšica kroz smanjenje poreza višedetetnim porodicama, zapošljavanja nezaposlenih članova porodica, omogućavanje majkama da usklade roditeljstvo i rad, kao glavnu meru treba formirati Ministarstvo za porodicu koje bi se bavilo rešavanjem svih ovih problema”, kažu u negotinskim “Dverima”.

 

2 KOMENTARA

  1. Zloupotreba dece u politicke svrhe. Uvek sam se gnusao, to je bila najcesce karakteristika vlasti, ali eto sada i opozicije.I moje gnusanje je zato vece

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.