Naslovna Ekonomija Pomoćnik ministra poljoprivrede u Negotinu o ruralnom razvoju Borskog okruga

Pomoćnik ministra poljoprivrede u Negotinu o ruralnom razvoju Borskog okruga

611
1

Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede zadužen za ruralni razvoj, boraviće u Negotinu u četvrtak, 21. februara, gde će se sastati  sa predstavnicima opština Borskog okruga.

Tema sastanka koji će biti održan u 10 časova i 30 minuta u maloj sali Skupštine opštine Bor je jačanje saradnje između Poljoprivredne savetodavne stručne službe Negotin, ali i lokalnih samouprava i poljoprivrednika.

Sastanku će prisustvovati predstavnici opština Negotin, Bor, Majdanpek i Кladovo, ali i predstavnici strukovnih udruženja poljoprivrednika i poljoprivredni proizvođači.

Radna poseta pomoćnika ministra poljoprivrede, Aleksandra Bogićevića biće nastavljena u 12 časova obilaskom Poljoprivredne savetodavne stručne službe Negotin, kao i posetom poljoprivrednom gazdinstvu Nikole Mladenovića, vinara i vinogradara, vlasnika Vinarije „Matalj“.

1 KOMENTAR

  1. U Strategiji ruralnog razvoja Branicevskog (centsr Pozarevac) i Podunavskog okruga (centar Smederevo) na 26 .strani …pise Multimodalni saobracsjni koridor Istok..😀😀😀😀😀 A ko ne veruje …pravsc na www .Regionalne agencije Branicevo -Podunavlje (sediste u Pozarevcu)……i na www. opstina i gradova npr. Branicevskog okeruga… Na svim ovim www …vec odavno stoji usvojena i objavljena STRATEGIJA RURALNOG RAZVOJA ovih okruga….A ZAŠTO u toj Strategiji pise i stoji MS Koridor -Istok (CmK) ..??? Pa ZATO sto u 21.veku… NE POSTOJI NI RURALNI RAZVOJ NIJEDNOG REGIONA U SVETU… bez autoputa,železničkog koridora…Kao sto ne postoji ni RURALNI RAZVOJ Istocne Srbije, Timocke krajine,Borskog okruga ,Opstine Negotin …bez Multimodalnog saobracajnog koridora-Istok (Crnomorskog koridora) (autoputa,zeleznickog koridora….)😀😀😀
    Eto ..ZBOG TOGA to tamo pise….😀😀😀😀A sada ce pametni i mudri Negotinci i Krajiinci odmah da pitaju :,,A da li TO ISTO pise i u NASOJ Strategiji ruralnog razvoja Timocke krajine (Borskog i Zajecarskog okruga) …..za koju je NADLEZNA Regionalna razvojna agencija Istocne Srbije -RARIS ,
    sa sedistem u Zajecaru….?,, Ne znam…
    Morate to da pitate direktora RARISA g.Jovičića u Zajecaru… Ali ZNAM 100%……da u RARISU-u Zaječaru IMAJU …I BUKVALNO ….SVE ISTE DOKUMENTE I SVE POTREBNE INFORMACIJE O OVOM KORIDORU…Znaci 100% ISTO kao i njihove kolege iz Razvojne agencije Branicevo-Podunavlje u Pozarevcu……😂😂😂 ….
    E sada…ako tamo u RARISOVIM papirima NEMA NIČEGA…mozda po proceni eksperata iz RARISA …Timockoj krajini i NE TREBA ,pa ni za njen RURALNI RAZVOJ, …ovaj multimodalni saobracajni koridor.. ni njegovi sastavni i neodvojivi i integralni aspekti ..AUTOPUT I ŽELEZNICKI KORIDOR….😂😂😂😂 Jer su npr…Pozarevcu i Smederevu MONOGO DALJI autoput i zeleznicki koridor…poznati kao Koridor 10…nego sto su oni udaljeni og Zajecara,Bora a narocito Negotina i Kladova…..Pa je, ako tamo kod njih u njihovim papirima u RARISU slucajno ne pise MS koridor -Istok (CmK)…to je SIGURNO samo zbog toga…😂😂😂😂 ..jer nema zasto drugo…😂😂😂😂 ….Ali da ja ne pricam ono sto ne znam… koga interesuje pravac RARIS u Zajecaru…A koga interesuje ovaj koridor…pravac Google ili Youtube..ili oba ..i samo .. ukucati : koridor istok 😂😂 … I to je TO 😂😂😂..A ja sada …pravac 🚞

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.