Naslovna Društvo Pomoć za najugroženije negotinske porodice

Pomoć za najugroženije negotinske porodice

187
0

Najugroženijim porodicama u opštini Negotin lokalna samouprava i ovdašnji Crveni krst uručiće 850 paketa pomoći, od kojih je svaki vredan po 1.000 dinara.

Aktivisti Crvenog krsta i predstavnici lokalne samouprave uručili su prvih 130 paketa pomoći socijalno ugroženim porodicama u opštini Negotin. Paketi sadrže osnovne životne namirnice, ali i sredstva za higijenu.

„Rebalansom budžeta opština Negotin je odvojila sredstva kako bi pomogla najugroženijim porodicama u našoj opštini. Znamo da je ovo je malo, ali se trudimo da pomognemo koliko možemo i to ćemo činiti i u narednom periodu“ – kaže Merlina Selenić, član Privremenog organa opštine Negotin.

I Crveni krst Negotin donirao je deo namirnica za ove humanitarne pakete kroz konzerviranu hranu i sredstva za higijenu.

“Danas smo podelili 130 paketa porodicama iz grada, ali koliko vidim biće tu još dodatih porodica, koje su se naknadno javile, a ostale pakete podelićemo do kraja nedelje”, kaže Ljubica Marinković, sekretar Crvenog krsta Negotin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.