Naslovna Ekonomija Počelo asfaltiranje Dositejeve i ulica Profesora Kostića i Stanoja Nešića

Počelo asfaltiranje Dositejeve i ulica Profesora Kostića i Stanoja Nešića

589
0

U Negotinu je konačno, asfaltiranjem prvog sloja, nastavljena rekonstrukcija sedam gradskih ulica. Zajednička investicija lokalne samouprave i Ministarstva privrede vredna je 151 milion dinara.

Foto: Radomir Milošević

Ekipe „Štrabaga“ D.O.O, ogranak Preduzeće za puteve Zaječar danas su prvim slojem asfalta presvukli ulice Profesora Kostića, Dositejevu i Stanoja Nešića, a narednih dana će i preostale četiri Radeta Nedeljkovića, Braće Jugovića, Branka Perića i Ike Kostića.

„U najkraćem vremenskom periodu biće presvučene prvim slojem i ostale ulice, a nakon toga i završnim slojem, a sve će saobraćajnice dobiti novo ruho. Ono što je jako bitno je to da je projekat vredan 151 milion dinara, od kojih Ministarstvo privrede ima svoje učešće od 58 miliona, a ostatak opština Negotin iz budžeta“, kaže Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin koji je sa svojim saradnicima obišao danas radove.

U ovih sedam ulica rađena je i kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža, a stanarima su omogućeni i novi priključci.

„Ta dva kilometra u ovih sedam ulica i 550 metara tri ulice u centru grada koje se privode kraju dobijaju novi izgled i nadam se da će građani to da prepoznaju. Mi ćemo i u narednom periodu da nastavimo, shodno svojim mogućnostima, da građanima omogućimo bolje uslove za život“, istakao je Veličković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.