Naslovna Društvo Penzionerske kartice za Negotince od 13. avgusta

Penzionerske kartice za Negotince od 13. avgusta

377
0

Negotinski, ali i penzioneri iz Kladova, Bora i Majdanpeka, moći će da svoje penzionerske kartice preuzmu od ponedeljka, 13. avgusta, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri Negotina preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Bor u Negotinu, Badnjevska 3, saopštili su iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Penzioneri sa prebivalištem u Majdanpeku svoje penzionerske kartice preuzimaće u Ispostavi Filijale Bor u Majdanpeku, Proleterska 35, kladovski u u Ispostavi Filijale Bor u Kladovu, 22. septembra 48, dok će ih penzioneri iz Bora preuzimati u u Filijali RF PIO Bor, Moše Pijade 16.

Da bi preuzeli penzionersku karticu svi korisnici moraju da pokažu na uvid jedan od identifikacionih dokumenata, ličnu kartu ili pasoš.

Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara, ističu u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.