Naslovna Društvo Pala obilna kiša, poplavila negotinske ulice

Pala obilna kiša, poplavila negotinske ulice

512
0

Današnje padavine za kratko vreme poplavile su većinu ulica u gradu, a kao i uvek, najkritičnije su bile Strahinjića Bana i Cerska i ulice koje se sa njima ukrštaju.

Gotovo da nije bilo ulice u gradu kojom je u trenutku kiše moglo da se prođe, bilo da je reč o centralnim ulicama ili o sporednim. Stanari Cerske ulice i bočnih, Niške i Avalske ponovo su bili prinuđeni da iz svojih dvorišta crpe vodu.

Popodnevna obilna kiša za kratko vreme pretvorila je većinu negotinskih ulica u manje rečice. Kako kišna kanalizacija nije mogla da prihvati veliku količinu padavina, ulice su bile pune vode.

Ulica Strahinjića Bana, foto: Radomir Milošević

Kiša je ponovo otvorila problem stanarima u ulicama Strahinjića Bana i 1.maja, u blizini Autobuske stanice, u kojoj je godinama prisutan problem oticanja atmosferskih voda.

U ove dve ulice se tokom kiše voda sliva iz celog naselja, od Hajduk Veljkove, preko Vlaške male i susednih ulica do Strahinjića Bana i Ulice 1.maja.

Iako je ovaj problem dobro poznat nadležnima, a još u maju je stanarima obećano da će ekipe razmotriti situaciju i videti kako da povrate funkciju ovog kanala u potpunosti, njegovo rešavanje uslovljeno je, očigledno, finansijskim sredstvima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.