Naslovna Društvo Otvoren Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”

Otvoren Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”

163
0

U cilju promocije turističkih potencijala, regionalna turistička web  platforma “Visit East Serbia” pokrenula je Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”.

“Visit East Serbia” pozvala je zaljubljenike u fotografiju da učešćem na Foto konkursu “Istočna Srbija – Adrenalin” pokažu svoj doživljaj adrenalina, a na njima je da li će to biti “vožnja bicikla kroz šumu, paraglajding, skijanje na vodi i snegu, romansa, ljubav, koncert, utakmica, lov ili nešto drugo”.

Cilj konkursa je potraga za najoriginalnijim fotografijama koje prikazuju doživljaj adrenalina u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa.

Na konkursu mogu učestvovati zainteresovani iz gradova Bor i Zaječar, kao i opština Negotin, Kladovo, Majdanpek, Knjaževac, Boljevac i Sokobanja. Jedan učesnik može poslati najviše do pet fotografija.

Posetioci regionalne turističke web platforme “Visit East Serbia”  na Fejsbuku mogu učestvovati u izboru najboljih fotografija, a u drugi krug glasanja ulaze 10 fotografija sa najvećim brojem glasova, kao i 10 po izboru organizatora.

Foto konkurs je otvoren na facebook strani Visit East Serbia do 31. marta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.