Naslovna Društvo Okružno takmičenje iz istorije biće održano u Boru: ONI predstavljaju opštinu Negotin

Okružno takmičenje iz istorije biće održano u Boru: ONI predstavljaju opštinu Negotin

522
1

Ove subote održano je i Opštinsko takmičenje iz istorije za učenike osnovnih škola. Najuspešniji su stekli pravo da se takmiče na Okružnoj smotri 7. aprila u Boru.

Takmičenje iz istorije, koje je održano u Osnovnoj školi „Vera Radosavljević“ okupilo je 24 učenika od petog do osmog razreda.

U kategoriji petog razreda, po broju osvojenih poena treće mesto dele Novak Mirković i Mateja Petrović, učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Šestaci su bili uspešniji i podelili su dva druga mesta i to Jelena Popović iz Osnovne škole „Stevan Mokranjac“ iz Kobišnice i Filip Marinković iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“ . Treće mesto podelili su učenici iz Osnovne škole „Branko Radičević“ Stefan Tadić i Marko Uruković.

U kategoriji sedmog razreda nema učenika koji će se nadmetati na okružnoj smotri, dok će svoje znanje na okružnom takmičenju, u kategoriji osmog razreda pokazati Jelan Jović iz Osnovne škole „ Branko Radičević“.

Čestitke učenicima i njihovim mentorima: Miši Jovanoviću, Đorđu Mediću i Ljubinki Letunici.

1 KOMENTAR

  1. Хвала много! Девојчица из Србова, која је победила на такмичењу 6.разреда из историје испред школе у Кобишници, зове се Јелена Поповић. Поздрав од њеног пресрећног наставника Мише Јовановића!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.